ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ο Δημήτρης Πιτούλης Πρόεδρος Τ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Παναγίτσας)ΚΑΤΑΓΚΕΛΕΙ τον δήμαρχο Δ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!




Ο δήμαρχος Π. Φαλήρου έχει φέρει προς ψήφιση σε 3 συνεχόμενα δημοτικά συμβούλια το ίδιο θέμα για το οποίο αντέδρασα και δεν θεώρησα σωστό ότι πρέπει να ψηφιστεί. Να δοθεί δηλαδή ένα μικρό κομμάτι του πάρκου Φλοίσβου προς εκμετάλλευση για χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων από ιδιώτες. Πρέπει να αναφερθώ σε αυτό το θέμα γιατί κάποιοι ρουφφφιάνοι ( δεν είναι τυχαία τα 3 φ) διατυμπανίζουν δεξιά και αριστε
ρά την απορία τους, γιατί αντέδρασα ώστε να μην ψηφιστεί το θέμα και γιατί έπρεπε να κοντράρω την επιθυμία του δημάρχου!!!
1. Δεν εκλέχτηκα για να εκπληρώνω τις επιθυμίες του δημάρχου!
2. Ο δήμαρχος ζήτησε την ψήφο του δημοτικού συμβουλίου αφού πρώτα παραχωρήσε προσωπικά τη χρήση σε ένα μέρος του πάρκου παρανόμως και με προσωπικά κριτήρια. Δηλαδή οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν το ρόλο "γλάστρας";; 3. Ο χώρος δεν πληρεί εκείνες τις προυποθέσεις και ασφάλειας για τη χρήση για την οποία ετέθη το θέμα. Εάν σχεδιαστεί ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής σαφέστατα να δοθεί η δυνατότητα χρήσης του.
4. Διαφωνώ κάθετα με τη σκέψη- ιδέα ότι κάποιος, ο οποίος συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του δημάρχου πρέπει να προτιμηθεί έναντι άλλων όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση. http://xanthoudakis.wordpress.com/Γιατί ζητάω την ψήφο σας. Για τον καειμένο τον γαμπρό μου! (Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό?)

5. Διαφωνώ με την επιμονή του δημάρχου για τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις να φέρνει προς ψήφιση το ίδιο θέμα όταν θα μπορούσε να δρομολογήσει σοβαρότερα και πιο αναγκαία έργα, τα οποία θα είχαν προστιθέμενη αξία για τους Φαληριώτες.
Για αυτούς τους λόγους πρότεινα εάν το δημοτικό συμβούλιο αποφασίσει να δοθεί προς χρήση ο συγκεκριμένος χώρος, να γίνει διαγωνισμός για να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και άλλοι ενδιαφερόμενοι και όχι να υπάρχει κατευθείαν ανάθεση σε"γνωστούς- φίλους" καθώς επίσης και να υπάρξει πρόβλεψη στο διαγωνισμό, να προτιμηθούν Φαληριώτες για τη συγκεκριμένη μίσθωση.
ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ ΤΩΡΑ.. ΜΠΟΧΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ  "ΦΛΟΙΣΒΟΣ" ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ  ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου