ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΝεοΔημοκράτες με μνήμη:ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!




Δυστυχώς το όμορφο προάστιο που λέγεται Π. ΦΑΛΗΡΟ από κούκλα το κατάντησαν «πανούκλα» με την αδιαφορία , την ολιγωρία, και την ανοχή του δημάρχου σε πολλά και ουσιώδη θέματα.
Ο δήμαρχος προσπαθεί να φτιάξει μία βιτρίνα αλλά το μέσα όμως έχει γίνει ένα μάτσο χάλια.
Κάθε δήμαρχος που πέρασε άφησε και κάποιο έργο όπως αρδευτικά έργα , πλατείες κλπ . Πλατείες που η κάθε μία έχει την ιστορία και την σημασιολογία της . Ας πάρουμε μία όμορφη πλατεία που έγινε περί το 2000 στο κεντρικό Φάληρο , η πλατεία Αεροπορίας όπου έχει τοποθετηθεί και ένα αεροπλάνο της Π.Α για να την προσδιορίζει με παιδική χαρά πνεύμονα πρασίνου παγκάκια και άλλα… Όμως και από αυτήν δεν λείπουν τα προβλήματα καλαισθησίας και την επιδρομή της από βαρβάρους που χαλάνε γενικώς την υφή και την καλαισθησία του Φαλήρου…. Πλην των διαφόρων μαύρων που κυκλοφορούν περιέργως έχουμε και τους διαφόρους γύφτους οι οποίοι συχνά –πυκνά κατασκηνώνουν παρκάροντας τις …..’λιμουζίνες’ απ ‘έξω , τρώνε, με ένα τσούρμο … παιδιά , να κυκλοφορούν γυμνά και να βρωμίζουν όπως και ότι μπορούν….
Παρά τις παρεμβάσεις των κατοίκων και τις παραινέσεις στη δημοτική αρχή , δυστυχώς για άλλη μία φορά κωφεύει και αδιαφορεί λέγοντας « τι να κάνουμε ; εμείς τους διώχνομαι και αυτοί ξαναέρχονται » ή ακόμα με φτηνές δικαιολογίες « τι να κάνει και η δημοτική Αστυνομία δεν έχει πολύ κόσμο , ιδίως τα Σάββατα και Κυριακές στο τμήμα δεν υπάρχουν βάρδιες για να καλύψουν τις ανάγκες αυτές »
Άλλο μέγα πρόβλημα με την ….δημοτική Αστυνομία …δεν κάνει απολύτως τίποτα με τα καυτά προβλήματα των λαθρομεταναστών και των ρομά , το μόνο που ξέρει είναι να μοιράζει κλήσεις ( προς άγραν χρημάτων) σε παρόδους της Αγ . Αλεξάνδρου και το χειρότερο στις εκλογές έξω από τα εκλογικά τμήματα….
Νομίζω πως ο κάθε δημότης συμβάλλει με τον έναν η άλλο τρόπο χρηματικά για να συντηρούνται οι χαραμοφάηδες της δημοτικής …
Πρέπει να δοθεί άμεση λύση σε αυτά τα προβλήματα……
Το ποτήρι της αγανάκτησης
των πολιτών έχει ξεχειλίσει …. Πρέπει να ξεβρομίσει το Φάληρο όσο είναι καιρός…
ΥΓ.

Κύριε Δήμαρχε,
Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να παρακολουθεί το έργο της διοίκησης και να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα.  Η αντιπολίτευση δεν υπάρχει για να κλείνεται στο καβούκι της και να αφήνει τις πρωτοβουλίες σε άλλους...Εκτός κι αν εσύ δεν επιθυμείς τον έλεγχο!
ΝεοΔημοκράτες με με μνημη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου