ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟY - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Την ώρα που δοκιμάζεται η ουσία των στόχων μας για μια Ελλάδα, όπως την ξέραμε από τα παλιά, για την Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω πως, μπορεί να βουβάθηκαν αρκετοί μετά από το θέατρο των μαζικών διώξεων και την επίδειξη δύναμης ενός συστήματος που οδήγησε στα μνημόνια της υποτέλειας, αλλά εγώ και οι άνθρωποι που με περιστοιχίζουν είμαστε εδώ. 

Συμπαραστάτες στους υπό δίωξη βουλευτές, από εκείνους που έπρεπε να υποστούν διώξεις για τα χρόνια που έβαλαν τους Έλληνες να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών τους. Προωθώντας την κατανάλωση με δανεικά από κέντρα του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος τα οποία περίμεναν υπομονετικά να ολοκληρωθεί η κατηφόρα σε κάθε αξία και σύστημα συντήρησης του Έθνους, για να κατασπαράξουν την πατρίδα μας. Τα ίδια κέντρα υπαγόρευσαν την βίαιη διακοπή της αυθόρμητης ανάπτυξης της Χρυσής Αυγής και οι κυβερνόντες υπάκουσαν, με τη συνηθισμένη τους επιμέλεια στην ικανοποίηση των έξωθεν εντολών.

Οι άνθρωποι που σχημάτισαν το ποτάμι που τρόμαξε τους υπερασπιστές των ξένων συμφερόντων στη χώρα, δεν είναι δυνατό να φυλακιστούν ούτε να αλλάξουν το φρόνημά τους για την Ελλάδα και το μέλλον που δικαιούται. Εμείς σε αυτή τη γωνιά της χώρας δηλώνουμε, πως δεν θα πάψουμε να αγαπάμε τον τόπο μας, να πιστεύουμε στην Χρυσή Αυγή και να επιδιώκουμε σαν Εθνική Συσπείρωση οι Έλληνες πατριώτες να την οδηγήσουν στο να φωτίσει το δρόμο της Ελλάδας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
O Επικεφαλής Θεόδωρος Σαμπαζιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου