ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ρένα Παναγιώτου του ΣΥΡΙΖΑ τι πίνεις και ονειρεύεσαι όλα αυτά ?
























Ώρα σκεφτόμουνα τι τίτλο να βάλω.Δεν βρήκα.Το περιστατικό,σήμερα στη διάρκεια της παρέλασης.Τραμπουκισμός ενάντια σε συντρόφους από το Εργαστήρι Πολιτικής Σκέψης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Π.Φαλήρου που μοίραζαν στο κόσμο υλικό,ενάντια στη πώληση του Ελληνικού.Από τους δύο "λεβέντες" με τα μαύρα.Τους "εθνικόφρονες" και "τσαμπουκάδες" όπως εμφανώς δηλώνουν οι στάμπες που περήφανα φέρουν στο οπίσθιο μέρος του ρουχισμού (λίγο πιο χαμηλά έπρεπε,αλλά τους έφυγε ο στόχος).Οι συγκεκριμένοι,αποτελούσαν τη συνοδεία του υποψήφιου της ΧΑ στο Παλ.Φάληρο,Μεταξά,τυχαίο το όνομα;;;,που διακρίνεται πρώτος δεξιά στην πρώτη φωτό εν πλήρη απαρτία και επίδειξη "τιμής" και "σεβασμού" κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου,ο Σολωμός θα έσκιζε το ποίημα και ο Μάντζαρος τις παρτιτουρες του,αν μπορούσαν να γνωρίζουν την κατάντια.
Τα εν λόγω παλληκάρια,απωθήθηκαν κατά το δέοντα τρόπο,από τους συντρόφους του Εργαστηρίου,με την συμμετοχή και κάποιων "συστημικών αριστερούληδων".Τα διδάγματα...πάντα τα ίδια : δεν τους φοβόμαστε,είναι θρασύδειλοι και τους αντιμετωπίζουμε ενωμένα,αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα.
Ζήτω η Εθνική Παλιγγενεσία
!
Irene Panagiotou

Με όση ακρίβεια υποδεικνύεται από την υπογράφουσα του σχολίου, το πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Παλαιού Φαλήρου με την "Ελληνική Αυγή", Σωτήρη Μεταξά στην παραπάνω φώτο άλλη τόση ακρίβεια έχουν και τα υπόλοιπα γραφόμενα. Σχόλια ανθρώπων, που υποτίθεται έχουν ευαισθησία στην αλήθεια, στην αντικειμενικότητα, σέβονται τη δημοσιογραφική δεοντολογία και υπερασπίζονται το δίκαιο των αδυνάτων. Είναι δυνατόν να κάνουν με τη φαντασία τους τα αδύνατα- δυνατά; Μ' αυτόν άραγε τον τρόπο ετοιμάζονται να λύσουν και τα προβλήματα της χώρα μας; Καλώς ήρθατε Μεσσίες...!

                                                                                        Τρύφων Μπουγάς
                                                       πρώην Aντιδήμαρχος και Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος                                                  Παλαιού Φαλήρου με την "Ελληνική Αυγή"

Υ.Γ. Η "Ελληνική Αυγή" για το Παλαιό Φάληρο συμμετέχει δυναμικά στις δημοτικές εκλογές με γνώμονα το καλό των δημοτών. Είναι "ανοιχτή" στο διάλογο με τις υπόλοιπες πολιτικές παρατάξεις και απέχει από κάθε είδους τραμπουκισμούς, βιαιότητες και ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου