ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ τίμησε την Ήβη Αθανασιάδου !



Για ένα μνημείο αδειανό… για μια Ήβη! Η κίνηση «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ» απηύθυνε πριν από μερικές ημέρες κάλεσμα για την απόθεση ενός λουλουδιού στο μνημείο της Ήβης Αθανασιάδου, στην πλατεία του Παλαιού Φαλήρου. Δυστυχώς, το τριαντάφυλλο της Ήβης έμεινε μόνο του… και μαραμένο…! Ουδείς ενδιαφερόμενος εμφανίστηκε για να αποθέσει φόρο τιμής στο μνημείο της Ήβης. Ο μόνος, που ήταν παρών και άφησε ένα και μοναδικό τριαντάφυλλο ήταν ο Γιάννης Φρέρης  
https://www.facebook.com/faliroallipoli.
Στο μεταξύ, την ίδια ώρα λίγα μέτρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Coral, πραγματοποιούνταν εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της «Ελληνικής Αυγής» για τους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Παλαιού Φαλήρου. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση επικράτησε το αδιαχώρητο! Μάλλον, ήταν ατυχής η στιγμή να συμπέσουν οι δύο εκδηλώσεις, μια και η μεταξύ τους «αναμέτρηση» έβγαλε πρώτη και με διαφορά τη συγκέντρωση της «Ελληνικής Αυγής».


Ωστόσο, οι Φαληριώτες- μέλη της δημοτικής παράταξης «Ελληνικής Αυγής Παλαιού Φαλήρου», σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου τους στο faliroPressNews, τιμούν την Ήβη Αθανασιάδη, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη και πολλούς άλλους, που θυσιάστηκαν και θυσιάζονται για το ελληνικό έθνος. Επίσης, είναι εναντίον κάθε «εισβολέα», ο οποίος ανήκει είτε στο καπιταλιστικό είτε στο κομμουνιστικό σύστημα. Μάλιστα, μας δήλωσαν ότι επισκέφτηκαν το μνημείο και βρήκαν το άσπρο τριαντάφυλλο απότιστο. Αφού ήταν το μοναδικό πάνω στο μνημείο γιατί δεν φρόντισε η κίνηση «ΦΑΛΗΡΟ- ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ» να βάλει λίγο νεράκι, ώστε να διατηρηθεί κάποιες ημέρες; Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι της «Ελληνικής Αυγής Παλαιού Φαλήρου» κατέθεσαν μία ανθοδέσμη με τα χρώματα της γαλανόλευκης και με μπόλικο νεράκι!

ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΒΗ - Απόψε λέμε ΟΧΙ στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
by Faliro Alli Poli 3:11 π.μ. 0 σχόλια

Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι η «Χρυσή Αυγή» θα παρουσιάσει τα ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Αυγής" για τους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Π. Φαλήρου, απόψε (Τετάρτη) στις 19:30 στο ξενοδοχείο Coral (Λ. Ποσειδώνος 35 – Παλαιό Φάληρο) με παρόντες βουλευτές της, καθώς και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο.


Την ίδια στιγμή που θα ξεκινά η εκδήλωση, η κίνηση «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ» θα καταθέτει ένα ταπεινό λουλούδι, λίγες δεκάδες μέτρα πιο πέρα, στο μνημείο της Ήβης Αθανασιάδου, η οποία έπεσε σε αυτό το σημείο, πυροβολημένη από τα ναζιστικά στρατεύματα. Στη απλή συμβολική αυτή κίνηση, καλούνται και όλοι οι Φαληριώτες με γνώση της Ιστορίας και αίσθηση του χρέους τους ως συνειδητοί δημοκρατικοί ενεργοί πολίτες.


Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest





Συντάκτης: Faliro Alli Poli

Η «άλλη πόλη» είναι το Παλαιό Φάληρο, έτσι όπως θα θέλαμε - και ιστορικά θα του άξιζε -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου