ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΤΗΣΕ ΝΑΡΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΤZΗΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ




ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ;;;;. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ;;
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ
Ο Περιφερειάρχης, ο οποίος δεν χρηματοδοτεί μόνο τα διάφορα έργα που γίνονται αλλά επιθεωρεί την πρόοδό τους κατά τακτά διαστήματα, επισκέφθηκε για άλλη μία φορά το εργοτάξιο του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου σήμερα, μαζί με το στενό του συνεργάτη Χάρη Πασβαντίδη και τον Γενικό Δ/ντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεόδωρο Καρδοματέα.
Ο Γιάννης Σγουρός διαπίστωσε πως το έργο προχωρά ταχύτατα. αφού οι συντελεστές του -Περιφέρεια, Δήμος και η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία "ΘΕΩΝ" συνεργάζονται άψογα.Το έργο που είναι προϋπολογισμού περίπου 10 εκατομμυρίων Ευρώ, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013 και έχει ήδη φτάσει στο 40% της ολοκλήρωσής του, κάτι που αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο του 2014.
«Η απόλυτη συνέπεια της Περιφέρειας Αττικής στη χρηματοδότηση του έργου και η συνεχής παρουσία της Δημοτικής Αρχής στο χώρο, έχουν ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση του έργου μέσα σε χρόνο ρεκόρ», υπογράμμισε ο Διονύσης Χατζηδάκης, Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.
Ο Δήμαρχος, σε σχετική ερώτηση που του έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, απάντησε ότι οι εργασίες έχουν σταματήσει με υπαιτιότητα του εργολάβου.
Εξαιτίας της αδυναμίας του να προσκομίσει φορολογική ενημερότητα, δεν μπορεί να εισπράξει από το Δήμο το 1.5 εκατομμύριο € που δικαιούται και υπάρχει στο ταμείο του Δήμου (χρήματα που προέρχονται από την Περιφέρεια ειδικά για το έργο αυτό), και να μπορέσει έτσι να συνεχίσει τις εργασίες!!!
Το πρόβλημα δεν σταματάει στην καθυστέρηση της παράδοσης του έργου. Μεγαλύτερο πρόβλημα στη φάση που βρίσκεται, όντας ανοιχτό ακόμα, είναι ότι με τις βροχές του χειμώνα κινδυνεύει να διαβρωθεί ο σκελετός του!!!

1 σχόλιο:

  1. kai διερωτωμαι τις πταει? Οχι βεβαια νομιζω ο δημαρχος !Τι πρεπει να γινει? Βρισκουμε ευκαιρια να πληξουμε το εργον τον δημαρχον, ?Η περιφερειρχης θα δωση ''χειραν βοηθειας''? δεν νομιζω, οταν ο Δημαρχος ειχε ταχθη υπερ Σγουρου..... Εδω θελω κυρια μου να σταθητε εις το υψος του αξιωματος σας.....Ελπιζω,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή