ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση στην ερώτηση για την αποκατάσταση του ρέματος Πικροδάφνης στο Παλαιό Φάληρο


Η βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής,Ελένη Ζαρούλια κατέθεσε σχετική ερώτηση για την αποκατάσταση του ρέματος Πικροδάφνης στο Παλαιό φάληρο κατά τον μήνα Σεπτέμβριο στους υπουργούς Μανιάτη Ιωάννη (Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ),Ντινόπουλο Αργύρη (Υπουργός Εσωτερικών) και Χρυσοχοΐδη Μιχαήλ (Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων).
Το Υπουργείο του κ. Μ. Χρυσοχοΐδή δεν μας έχει απαντήσει ακόμα, όμως λάβαμε απάντηση από τα άλλα δύο υπουργεία.
Το μεν Υπουργείο Εσωτερικών μας απάντησε ότι έχει ζητήσει στοιχεία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και την Περιφέρεια Αττικής και θα μας ενημερώσει μόλις περιέλθουν οι σχετικές απαντήσεις με νεότερο έγγραφο.
Το δε ΥπουργείοΠεριβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, δια μέσω του κ. Μανιάτη μας ενημερώνει και αυτό από μέρος του ότι κοινοποιούν το έγγραφό μας στο υπουργείο υποδομών μεταφορών και δικτύων ενώ έχουν και αυτοί ζητήσει ενημέρωσει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.Μας ενημερώνουν επίσης ότι το ρέμα της Πικροδάφνης Παλαιού Φαλήρου έχει ενταχθεί στα κύρια υδατορεύματα Α’ προταιρεότητας και πρέπει να οριοθετηθεί εντός τριετίας.
http://koinonikosethnikismos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου