ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Παραλιακή:Συλλήψεις ιερόδουλων !


Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ στη λεωφόρο Ποσειδώνος με συλλήψεις εκδιδόμενων αλλοδαπών γυναικών. Η Διεύθυνση της Νοτιοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με τους δήμους του παραλιακού μετώπου, στοχεύει στην εξάλειψη του φαινομένου αυτού με ειδικές δράσεις που πραγματοποιούνται κυρίως τις νυκτερινές ώρες και στόχος δεν είναι μόνο η σύλληψη των συγκεκριμένων γυναικών, αλλά και η απέλαση τους στις χώρες από τις οποίες προέρχονται.
Έτσι, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, το χρονικό διάστημα από 15/09/2014 έως 22/09/2014 πραγματοποιήθηκαν Επιχειρήσεις Γενικών Αστυνομικών Ελέγχων, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας με έμφαση στην πρόληψη της πορνείας με τα κάτωθι αποτελέσματα:
• Το Α.Τ Αλίμου σε ελέγχους που έκανε, προσήγαγε 3 αλλοδαπές (2 Αλβανίδες και μία Βουλγάρα.
• Το Α.Τ Ελληνικού προσήγαγε 2 αλλοδαπές (2 Αλβανίδες)
• Τ.Α Γλυφάδας συνέλαβε 5 αλλοδαπές (3 Ρουμάνες, 1 Μολδαβή και 1 Αλβανίδα) που έκαναν «πιάτσα» από το ύψος του ΙΚΑ έως το βενζινάδικο πριν από το νυχτερινό κέντρο Ρομέο

Εις βάρος των ανωτέρω εφαρμόστηκε το διοικητικό μέτρο της απέλασης βάσει του άρθρου 76 παρ. 1 εδ. Δ του Ν. 3386/05 «Περί Αλλοδαπών» και της Γ.Υ. 39Α/2012 Υπουργικής απόφασης.
Όλες οι προαναφερόμενες μεταφέρθηκαν συνοδεία Αστυνομικών στη Δερματολογική – Αφροδισιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ», όπου σύμφωνα με ιατρικό σημείωμα κρίθηκαν λόγω της φύσεως του επαγγέλματός τους ότι δύναται να νοσήσουν από αφροδίσια νοσήματα με κίνδυνο πρώτον για την υγεία τους και κατ' επέκταση για τη δημόσια υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου