ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Διονύσης Χατζηδάκης:Τέτοιος γρουσούζης δήμαρχος, δεν έχει ξαναϋπάρξει..!



Αχ βρε ΔΙΟΝΥΣΗ από την αρχή που εκλέχθηκες δήμαρχος πόσοι συνεργάτες σου σε εγκατέλειψαν μέχρι σήμερα ???
Άκουσον – Άκουσον προϊστάμενος σε σημαντικό πόστο που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό και του έδωσε την νίκη ,υπέβαλε αίτηση να μεταταχθεί σε όμορο δήμο ,ο εκεί δήμαρχος με το άκουσμα του ονόματος του  έκανε δεκτό το αίτημα  , ο δε δήμαρχος ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ δεν έχει κάνει ακόμα δεκτή την αίτηση όπως προβλέπει ο νόμος .
Τι φοβάται μήπως ανοίξει το στόμα του ο υπάλληλος και δεν ξεπλένει τις βρομιές του δημάρχου  ούτε η σκούπα του δήμου  !!
Τι κατάρα σε δέρνει βρέ δήμαρχε .. και δεν στεργιώνει κανείς δίπλα σου. Εγκαινιάζεις τα θεμέλια του κλειστού γυμναστηρίου και το έργο έμεινα στα μπετά πάει ο εργολάβος.. Σε μαγαζί πας για φαγητό ή ποτό και μετά από λίγο κλείνει .. Γυναίκες φυλάς και χωρίζουν , Άνδρες χαιρετάς και παθαίνουν προστάτη ..από την ημερα που πάτησες στο δήμο έχουν πεθάνει οι μισοί υπάλληλοι. Ουέ και αλίμονο αν σας πετύχει το βράδυ που τρώει του γιαουρτάκι του…

Είναι φανερό μυστικό πως ο δήμαρχος Χατζηδάκης είναι φορέας γουρσουζιάς κάτι το οποίο ξέρει καλά το FaliroPressNews .Μήπως πήρες τα γονίδια του επιτίμου ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου