ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

O πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα είναι οπαδός του ISIS;

Ανοίξτε τα ... μπαούλα και βγάλτε τα... "στολίδια"... τουλάχιστον, να μην μας πιάσουν στον ύπνο....γιατί αν περιμένουμε από τους ΣαμαροΒενιζελοΚαμινοΜπουτάρηδες, θα πάμε σαν το σκυλί στ' αμπέλι... άκλαφτοι....!

Ο πρόεδρος των εν Ελλάδι παροικούντων πακιστανών λέγεται Τζαβέντ Ασλάμ.

Τυχαία έπεσα πάνω στο προφίλ ενός Τζαβέλ Ασλάμ ο οποίος...
κατοικεί στην Αθήνα, και στην φωτογραφία του προφίλ του… στο facebook έχει ένα παιδάκι με σηκωμένο τον δείκτη, όπως κάνουν οι οπαδοί του ISIS και των παραρτημάτων του (FSA, Jabhat Al Nusra,Αδελφοί Μουσουλμάνοι, Ahrar al Sham , Κhorasan κλπ).

Στους φίλους αυτού του Τζαβέντ Ασλάμ συγκαταλέγονται τζιχαντιστές ιεροκήρυκες που ανεβάζουν σχετικές φωτογραφίες (βλ.κάτω δεξιά στην επισυναπτόμενη φωτογραφία).

Συνάφεια με το ζήτημα έχει και η σχετική έρευνα που φαίνεται και σύμφωνα με την οποία 85% των πακιστανών θέλουν εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους και το 75% από αυτό το 85% (δλδ περίπου το 65% του γενικού πληθυσμού του Πακιστάν) θέλει την θανάτωση όσων αρνούνται το ισλάμ.

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε την σχετική τοποθέτηση του Τζαβέντ Ασλάμ με δεδομένο πως στις πορείες των πακιστανών ακούγονται συνθήματα του τζιχάντ και πως στην τελευταία κοινή του δήλωση με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πέτρο Κωνσταντίνου του ΣΕΚ, στις 2 Οκτωβρίου του 2014, γίνεται λόγος για καταδίκη της ισλαμοφοβίας αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά στις θηριωδίες των ισλαμοφασιστών στην Συρία και το Ιράκ.







olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου