ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

"Βόμβα" Ντόρας: "Να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα στις γιορτές"

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στο ρ/σ Βήμα Fm όπου και επεσήμανε με νόημα ότι η Ελλάδα διέρχεται πρωτίστως πολιτική, και δευτερευόντως οικονομική κρίση, ενώ ζήτησε να υπάρξει ένα μίνιμουμ πολιτικής συνεννόησης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

“Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας”, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ τόνισε ότι πρέπει “να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή ΠτΔ και να μην κλέισει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα”.
“Κάθε μέρα που περνάει με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας είναι εις βάρος της ελληνικής οικονομίας. Οι ξένοι βλέπουν Ελλάδα. Δεν βλέπουν τον Α τον Β τον Γ. Οπως εμείς τους βλέπουμε και λέμε οι ξένοι. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι.Στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν 2 Ελλάδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζει στον κόσμο του. Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική” δηλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.
Η Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ: “Για να μπορέσει να κρατικοποιήσει αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βάλει άλλους τρεις ΕΝΦΙΑ. Ψυχρολουσία και για τον ΣΥΡΙΖΑ που ενημέρωσαν στελέχη των αγορών στο Λονδίνο. Δεν είμαστε στο “πάρα πέντε”, είμαστε στο “και πέντε”. Οι κορόνες λαικισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας.Σήμερα η επιλογή είναι μία – εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου