ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πάγκαλος: "Γελοιοποιήθηκε ο Βαρουφάκης, να τον αντικαταστήσει άμεσα ο Τσίπρας"

Να απαλλαγεί από τον υπουργό Οικονομικών, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, καλεί τον πρωθυπουργό ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Γελοιοποιήθηκε. Ήταν λάθος επιλογή. Είναι σοβαρό το λάθος πού διαπράττουν οι άνθρωποι, που διαλέγουν πανεπιστημιακούς για θέσεις τέτοιου είδους» δήλωσε στον BHMA 99,5.O πρώην υπουργός συνέχισε: «Η πολιτική είναι τέχνη, είναι μια τέχνη όπως είναι η ηθοποιία,, η ζωγραφική, η μουσική. Το χεις ή δεν το χεις .Ο Τσίπρας το έχει, ο κ. Βαρουφάκης προφανώς δεν το έχει.»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, τόνισε: «Εγώ θεωρώ ότι ίσως όχι ο κύριος Τσίπρας , ίσως όχι ο κύριος Βαρουφάκης , πού είναι βαθιά νυχτωμένος και δεν καταλαβαίνει και σε τι παιχνίδια έχει μπλέξει ίσως, αλλά πιστεύω, ότι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες θρησκεύονται περί την έννοια της Επαναστάσεως.

» Αυτοί είναι τζιχαντιστές. Αυτοί δεν θέλουν να κερδίσουν. Θέλουν να χάσουν. Εγώ πιστεύω, ότι θέλουν να ηττηθούν. Εγώ δεν ξέρω αν είναι κυρίαρχη τάση, αλλά ότι υπάρχει η τάση αυτή, έχει ισχυρά ερείσματα, είναι τζιχαντιστές, είναι θρησκευόμενοι άνθρωποι. Η παράδοση της ελληνικής αριστεράς είναι η ήττα, το κλάμα και ο Ιαπετός και αυτοί θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Εδώ πήρε 36% ένα συνονθύλευμα.

» Θεσιθήρες και διεφθαρμένοι από το ΠΑΣΟΚ και φαταούλες και λαμόγια. Ό,τι πιο σάπιο και διεφθαρμένο είχε το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε εκεί. Είναι εκεί τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου