ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Κρίσιμο το δημοτικό συμβούλιο της 30ης Απριλίου 2015! Να είστε όλοι εκεί!

Ένα από τα πιο κρίσιμα αναμένεται να είναι το δημοτικό συμβούλιο της 30ης Απριλίου 2015. Το θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία θα δεσμευτούν τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων στο Παλαιό Φάληρο. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι δημότες να δώσουν το παρών. Αντίστοιχο κάλεσμα απηύθυνε και η Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Παλαιού Φαλήρου, τα μέλη τη οποίας εξαπέλυσαν επίθεση κατά του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου για το θέμα των ταμειακών διαθεσίμων. Πάντως, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποτέλεσε αφορμή να "ξυπνήσουν" όλες οι δημοτικές παρατάξεις και να προσέλθουν με επιχειρήματα στο δημοτικό συμβούλιο γιατί μέχρι πρότινος ορισμένα άτομα ήταν απλά "γλάστρες" όπως έχουμε ξαναπεί μέσω του Faliro Press News.
facebook
Γιάννης Μπίτσικας Δήμαρχε Χατζηδάκη και λοιπή παρέα η νίκη της Κυβέρνησης και της Πατρίδας μας είναι μονόδρομος! Αν τελικά συνταχθείτε και εσείς με τους "άλλους", η Ιστορία απλά θα σας ξεπεράσει !
Maria Marantidou Την άλλη βδομάδα έχει Δημοτικό Συμβούλιο! Θά'χει ενδιαφέρον!
Maria Marantidou Επίσης τα χρήματα του ΠΦαλήρου δεν είναι άλλης χώρας χρήματα.....Αν μας πνίξει η έλλειψη ρευστότητας, φαντάζομαι να μην πιστεύει κανείς ότι οι Φαληριώτες παίρνοντας μεγαλύτερο επιτόκιο θα σωθούν έναντι των κατοίκων της Καλλιθέας π.χ.......
Έτσι μάλλον εμπιστοσύνη στους χειρισμούς ανθρώπων χωρίς "βεβαρημένο" παρελθόν ανικανότητας πολιτικών χειρισμών (στην καλοπροαίρετη περίπτωση) πρέπει να δείξουμε...
Στόχος νομίζω είναι να μην πάμε στην επόμενη συνδιάσκεψη για διαπραγμάτευση με την πλάτη στον τοίχο γιατί πρέπει να ζητήσουμε και ρευστό.....Μειώνουμε τις παραμέτρους εκβιασμού!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου