ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Έτσι Απλά για κάποιους πρώην συνοδοιπόρους στα δημοτικά δρώμενα του Παλαιού Φαλήρου. Η αξιοπρέπεια είναι αθόρυβη..και πάντα ανίκητη.

H αξιοπρέπεια έχει να κάνει περισσότερο με τη στάση σου απέναντι στη ζωή και στις δύσκολες στιγμές που συναντάς, το σεβασμό που κερδίζεις - όχι που απαιτείς!
H αξιοπρέπεια είναι ...αθόρυβη αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις! Αυτά ίσως είναι ... ψιλά γράμματα για κάποιους!! Για εκείνους που είναι  κόλακες για συγκεκριμένους λόγους, προσπαθώντας να αναρριχηθούν! Για εκείνους που τρέχουν πίσω από άτομα με εξουσία για να κερδίσουν καμιά θεσούλα ή να βγάλουν κανένα φράγκο παραπάνω. Για εκείνους που δεν  διστάζουν να επιτύχουν το στόχο τους με αθέμιτα μέσα και εις βάρος άλλων. Για εκείνους που η ηθική και η αξιοπρέπεια είναι απλά λέξεις χωρίς καμία σημασία. Για εκείνους που τους φτύνουν και νομίζουν πώς βρέχει. Για εκείνους που η διαφθορά είναι στο πετσί τους . Για εκείνους... Και υπάρχουν και οι άλλοι που κάνουν έργο αθόρυβα χωρίς να ενδιαφέρονται να τους επαινέσουν αλλά απλά κάνουν το καθήκον τους και αυτό που τους επιτάσσει η συνείδησή τους. Γιατί έχουν συνείδηση. Έχουν ηθική, έχουν αξιοπρέπεια...Μπορεί να μην έχουν κόλακες να τρέχουν από πίσω τους, να μην έχουν ακροατήριο να τους χειροκροτά, να μην έχουν τις εφημερίδες και τα περιοδικά να τους προβάλλουν... Έχουν όμως κάτι πολύ σημαντικό... Τη νίκη ... Γιατί σε βάθος χρόνου είναι οι μόνοι, που το έργο τους αναγνωρίζεται, εκτιμάται και αναπόφευκτα κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου!
 

Υ.Γ.Μην το ξεχνάτε αυτό κρατήστετο σαν οδηγό στη ζωή σας! ''Ο γιος του μυλωνά ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου