ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ερώτηση προς το δήμαρχο και το δημ.συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου: "Τι θα γίνει όταν ορδές παράνομων μεταναστών αρχίσουν να λιάζονται στις πλατείες του δήμου μας;"

Η πρόθεση της κυβέρνησης είναι σαφής! Προτιμά να εμπλακεί σ' έναν κυκεώνα προβλημάτων λόγω της αθρόας έλευσης ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (εξασφαλίζοντάς τους διαμονή στην Αθήνα, ίσως και κάποια δουλειά) παρά να πράξει τα δέοντα για να προωθηθούν σε άλλες χώρες.
Ή ακόμα και να λάβει μέτρα για να μετριαστεί ο αριθμός των εισερχόμενων ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στο ελληνικό έδαφος. Η κυβέρνηση αγνοεί τα προβλήματα που θα προκύψουν στη χώρα μας, ενώ η υπουργός κ. Χριστοδουλοπούλου δεν βλέπει καν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Ομόνοια να έχουν "στρατοπεδεύσει", απλά υποστηρίζει ότι βγαίνουν το πρωί για τη βόλτα τους για να λιαστούν. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε θα ζητηθεί βοήθεια από τους δήμους για να αντιμετωπιστεί το θέμα της φιλοξενίας των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί τους επόμενους μήνες αφού λόγω της καλοκαιρίας ολοένα και θα αυξάνεται ο αριθμός των "επισκεπτών" στη χώρα μας. Τι θα κάνει ο δήμος μας αν η κυβέρνηση του ζητήσει χώρους για να φιλοξενήσει μετανάστες; Τι θα γίνει αν ξαφνικά οι πλατείες του Π.Φαλήρου γεμίσουν κουβέρτες και υπνόσακους με ταλαιπωρημένους ανθρώπους από τη Συρία, το Πακιστάν, το Σουδάν κ.α.; Έχουν σκεφτεί ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι μια τέτοια εκδοχή; Πριν από κάποιο διάστημα είχαμε αναρτήσει ένα θέμα για το μεταναστευτικό με αφορμή ορισμένες αφίσες, που είχαν τοιχοκολληθεί στο Π.Φάληρο και οι οποίες ανέγραφαν ότι οι μετανάστες είναι αδέρφια μας! Μήπως αυτοί που τις ανήρτησαν ήξεραν κάτι παραπάνω για το τι πρόκειται να επακολουθήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου