ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Π. ΦAΛΗΡΟ: Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία. Δράστες 21χρονος και 17χρονος Ρομά


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 17χρονος Ρομά στην Αλίαρτο Βοιωτίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα από τις 21 Νοεμβρίου 2014 για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πράξη που έλαβε χώρα στις 6 Νοεμβρίου 2014 στο Παλαιό Φάληρο, σε βάρος μίας ηλικιωμένης, κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της, μαζί με έναν 21χρονο Ρομά που είχε εντοπιστεί και συλληφθεί μερικές ημέρες μετά το έγκλημα.

Οι αδίστακτοι ληστές που ήταν υπεύθυνοι για σωρεία ληστειών και διαρρήξεων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, είχαν ακολουθήσει τότε το άτυχο θύμα τους και τη στιγμή που εκείνη πήγε να μπει στο διαμέρισμά της, της επιτέθηκαν και με χρήση βίας την έβαλαν μέσα σε αυτό για να την ληστέψουν.

Οι δράστες δεν είχαν αρκεστεί τότε στα σφοδρά χτυπήματα που της επέφεραν αλλά την μαχαίρωσαν προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Όλα αυτά για να καταφέρουν να αποσπάσουν από την 85χρονη μόλις 400 ευρώ. Το θύμα είχε βρεθεί τότε φιμωμένο και μέσα σε μία λίμνη αίματος από τον ίδιο της τον γιο που την αναζητούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου