ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ζητείται διευθύνων σύμβουλος για το ΤΧΣ

Το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας («Ταμείο») ιδρύθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με το Νόμο 3864/2010 και με σκοπό τη συνεισφορά στη διατήρηση της σταθερότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Ως όργανα Διοίκησης του Ταμείου ορίζονται: η τριμελής Εκτελεστική Επιτροπή και το εννεαμελές Γενικό Συμβούλιο.Το Ταμείο αναζητά Διευθύνοντα Σύμβουλο προς πλήρωση κενωθείσας θέσης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, ο οποίος και θα προεδρεύει της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα επιλεγεί από μία ειδική επιτροπή (την «Επιτροπή Επιλογής»). Ο διορισμός του θα γίνει με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών με τη σύμφωνη γνώμη του Euro Working Group.

Ανακοίνωση

Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η προσέλκυση υποψηφίων με τα κατάλληλα προσόντα για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Η διάρκεια του διορισμού δεν θα υπερβαίνει την 30η Ιουνίου 2017.

Απαραίτητα προσόντα:

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια και προϋποθέσεις:

 Εκπαίδευση: Πανεπιστημιακός τίτλος, ιδανικά σε Οικονομικά ή Χρηματοοικονομικά

 Γλώσσες: Άπταιστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
 Γνωστικό Αντικείμενο: Ο Διευθύνων Σύμβουλος θα επιλεγεί μεταξύ προσώπων με διεθνή εμπειρία σε τραπεζικά θέματα ή σε θέματα εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων
 Ο υποψήφιος θα πρέπει επίσης να έχει άριστες διοικητικές δεξιότητες, υψηλού επιπέδου
διαπραγματευτικές ικανότητες, ευρεία κατανόηση επιχειρηματικών θεμάτων, επαγγελματική ηθική και ανεξαρτησία
 Ο Διευθύνων Σύμβουλος θα διοριστεί υπό τον περιορισμό της απουσίας οποιασδήποτε προσωπικής ή νομικής σύγκρουσης συμφερόντων ή συναφών περιορισμών, όπως περιγράφονται στο άρθρο 4 του Ν. 3864/2010.

Οι αιτούντες θα προσκληθούν να επιβεβαιώσουν τα ανωτέρω και με το διορισμό τους να υποβάλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση Προθεσμία / Όροι & Προϋποθέσεις 1. Ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων θα είναι η 1η
Ιουνίου 2015

2. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση
hfsf@egonzehnder.com ή, με συστημένη επιστολή προς: Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, υπ' όψιν Egon Zehnder, Παραδείσου 2, 15125 Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου