ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Διονύσης Χατζηδάκης: "Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω, η αγάπη μου είναι το Π.Φάληρο και δεν το αφήνω"

Το τραγούδι του Βασίλη Καρρά με τίτλο "δεν πάω πουθενά" ταιριάζει γάντι στο δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη και στα μελλοντικά του σχέδια όσον αφορά στο δήμο Παλαιού Φαλήρου! Ο αγαπητός μας Διονύσης, που εδώ και τόσα χρόνια στέκεται στο "τιμόνι" του δήμου Παλαιού Φαλήρου δεν σκοπεύει να αποσυρθεί για κανένα λόγο αφού ο δήμος του, είναι η μεγάλη του αγάπη και θέλει να συνεχίσει να νοιάζεται για τους δημότες του και να προσφέρει έργο!
Στο δημοτικό συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, ο κ. Χατζηδάκης αποκάλυψε ανοιχτά πλέον, ενώπιον όλων την πρόθεσή του να παραμείνει στο δήμο για πολλά ακόμα χρόνια, απογοητεύοντας τους ... "επιστήθιους" φίλους και συνεργάτες του, οι οποίοι περιμένουν εναγωνίως να πάρουν σειρά ως υποψήφιοι δήμαρχοι.
Όταν ο δημοτικός σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης κ. Γιάννης Μπίτσικας απευθυνόμενος στο δήμαρχο, ανέφερε ότι τα έργα που δεν έχει προλάβει να φέρει εις πέρας θα τα συνεχίσει ο κ. Κώστας Μερκουράκης ως διάδοχός του στο δημαρχείο, ο κ. Χατζηδάκης είπε με ευθύτητα αφήνοντας άφωνους τους πάντες "όταν θα είναι να γίνει δήμαρχος ο Μερκουράκης, θα έχει πεθάνει".
Ακόμα όμως και αν γίνει κάτι και αναγκαστεί να εγκαταλείψει το δημαρχείο, ο κ. Χατζηδάκης έχει σκεφτεί τη λύση! Γιατί των φρονίμων τα παιδιά, όπως λέει και η παροιμία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. 'Ετσι λοιπόν, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου προετοιμάζει την κόρη του!
Ένα κορίτσι εργατικό με ήθος και συνέπεια, που αναμφισβήτητα γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του Φαλήρου! Ένα κορίτσι, που έχει δυνατότητες να αναλάβει μεγάλες ευθύνες και υποχρεώσεις και να τις φέρει εις πέρας με υπευθυνότητα. Τα χρόνια δε, που ασχολήθηκε με την ΟΝΝΕΔ έλαβε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να τα αξιοποιήσει σε κάποια ηγετική θέση. Άλλωστε, το Φάληρο χρειάζεται μία γυναίκα δήμαρχο, η οποία θα τονώσει ακόμα περισσότερο το κοινωνικό του πρόσωπο και θα βάλει σε τάξη τα έργα, που είναι υπό εκτέλεση! Και η καλύτερη επιλογή είναι η κόρη του δημάρχου, ένα πρόσωπο αποδεκτό από όλους!
Όσους για τους ... παρατρεχάμενους του δημάρχου, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς να αποσυρθεί για να πάρουν σειρά, μάλλον κάνουν όνειρα θερινής νυκτός! Ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης έχει τον τρόπο του να ... "τεμαχίζει" τους δελφίνους και να τους κάνει πέρα!
Και επειδή σε αυτό το blog μιλάμε με ονόματα και δεν φοβόμαστε να γράψουμε την αλήθεια, σας επισημαίνουμε το εξής! Τους κ.κ. Καρκατσέλη, Βουλγαρέλη και Καραμαρούδη φελλούς τους ανεβάζει και φελλούς τους κατεβάζει ο κ. Χατζηδάκης! Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε πολλά...



1 σχόλιο:

  1. ΟΤΙ ειναι εργατικος δεν αμφισβητειται,οτι εχει πολιτικη κρισιν HOMO POLITICUS και οχι homo militaris KAI αυτο δεν αμφισβητειται . Οτι αγαπα το Π Φαληρο και αυτο δεν αμφισβητειται .............αλλα οχι και υπερβολες του συγραψαντος .....τι θελει να πη? ξεσκονιζει? για πριονιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή