ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Τι σχέση έχουν ο Ηλίας Ψινάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Οταν ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλ. Ψινάκης παραθέτει γεύμα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και πολιτικό προϊστάμενο της ΕΥΠ Ι. Πανούση, τι θέματα νομίζετε ότι περιλαμβάνει η συζήτηση; Το χρέος; Τη συμφωνία; Τις διαπραγματεύσεις; Τις εκροές από τις τράπεζες; Τη δραχμή; Θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης; Τίποτα απ' όλα αυτά.
Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η ζωή, οι έρωτες και οι κινηματογραφικές επιτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Αλλά η συζήτηση γρήγορα επεκτάθηκε και στον Βλάση Μπονάτσο (σε συνδυασμό με τη Βουγιουκλάκη), στον Σάκη Ρουβά και σε μερικούς άλλους τραγουδιστές και σελέμπριτις. Ο κ. Πανούσης έφυγε σοφότερος όσον αφορά τα καλλιτεχνικά από τον Μαραθώνα. Δεν έγινε καμία αναφορά στα πολιτικά, άλλωστε ο κ. Ψινάκης δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν τα παρακολουθεί. Ούτε καν γνώριζε ότι υπήρχε εν εξελίξει συνεδρίαση του Eurogroup. Μόνο σε κάποια στιγμή όταν ρωτήθηκε από κάποιον τι έχει να πει για τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου χαμογέλασε και είπε: «Α, ζουζούνι μου, εγώ δεν πέφτω σ' αυτή τη... λακκούβα»!

Τώρα θα πείτε τι γύρευε κοτζάμ αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον Δήμο Μαραθώνα. Πρώτα απ' όλα δεν πήγε μόνος του, πήγε μαζί με τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Εμμ. Σφακιανάκη με στόχο την ηλεκτρονική θωράκιση ολόκληρου του δήμου και κυρίως των σχολείων του Μαραθώνα έναντι των εγκλημάτων μέσω Διαδικτύου. Ο κ. Πανούσης ήταν ενθουσιασμένος από τη συνάντησή του με τον κ. Ψινάκη (και από την πρωτοβουλία του) και του χορήγησε αμέσως ένα περιπολικό και ένα τζιπάκι και βεβαίως τεχνικά ηλεκτρονική κάλυψη για όλον τον δήμο.





Από τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου