ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Για ακόμη μία φορά, το ρεπορτάζ του FaliroPressNews επιβεβαιώθηκε.

Τα ονόματα των προσώπων που απαρτίζουν το νέο κυβερνητικό σχήμα (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ) δόθηκαν στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής. H oρκωμοσία αναβάλλεται για τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν προκληθεί από τις πυρκαγιές.
Συνολικά, 8 νέα πρόσωπα τοποθετήθηκαν στα Υπουργείο μετά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης. Πρόκειται για τους Χ. Βερναδάκη, Π. Πολάκη (βουλευτής Χανίων), Τ. Αλεξιάδη, Σ. Αναγνωστοπούλου (βουλευτής Αχαΐας), Π. Χαϊκάλης (βουλευτής Αττικής), Γ. Αμανατίδη (βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης), Δ. Βίτσα, Ο. Γεροβασίλη (βουλευτής Άρτας).
Όπως ήταν αναμενόμενο απομακρύνθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο οι «αντάρτες» υπουργοί, δηλαδή ο Π. Λαφαζάνης, ο Δ. Στρατούλης, η Ν. Βαλαβάνη και ο Κ. Ήσυχος.
Η Αριστερή Πλατφόρμα δεν υπάρχει πια στην κυβέρνηση, αλλά δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για δομικό ανασχηματισμό. Η μόνη που έχει ψηφίσει «όχι» αλλά παραμένει στη θέση της είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία διαρρέει ότι δεν της έχει ζητηθεί η παραίτησή της.
Απαρατήρητος δεν περνά και ο νέος ρόλος του Γαβριήλ Σακκελαρίδη, ο οποίος υποβιβάστηκε στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Για ακόμη μία φορά, το ρεπορτάζ του FaliroPressNews επιβεβαιώθηκε. Οι πληροφορίες για τις τοποθετήσεις Βίτσα, Χαϊκάλη, την αλλαγή θέσης του Π. Σκουρλέτη και την τοποθέτηση της νέας κυβερνητικής εκπροσώπου και τεχνοκράτη στο Υπουργείο Οικονομικών απεδείχθησαν αξιόπιστες και έγκυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου