ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Π.Φαλήρου: Η υπόθεση της υπαλλήλου Μ.Κανέλλια προκαλεί αγανάκτιση και αντιδράσεις κατά του Διονύση Χατζηδάκη!


Όλα του ... δήμου Παλαιού Φαλήρου δύσκολα και ο δήμαρχος ... μουλαρωμένος! Το Faliro Press News έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει διάφορα σκάνδαλα του δήμου Παλαιού Φαλήρου προσπαθώντας να ρίξει φώς σε υποθέσεις παρατυπιών, αναξιοκρατίας και κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος!
Αυτή τη φορά η συντακτική ομάδα του Faliro Press News επέλεξε να σας αποκαλύψει την υπόθεση μιας υπαλλήλου του δήμου, την οποία ο δήμαρχος αποφάσισε εντελώς ξαφνικά να τη διακόψει από την εργασία της στο δήμο Παλαιού Φαλήρου και να τη διαθέσει στην Πολεοδομία Αργυρούπολης!
Ο λόγος για την κ. Μαρία Κανέλλια, η οποία τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Παλαιού Φαλήρου, ενώ παράλληλα είναι γενική γραμματέας στο Σύλλογο Μονίμων και Αορίστου Υπαλλήλων του δήμου Παλαιού Φαλήρου.
Η απόφαση του δημάρχου ανακοινώθηκε στην υπάλληλο με επίσημο έγγραφο μόλις πριν από μερικές ημέρες και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση. Η ίδια έπεσε από τα σύννεφα διαβάζοντας την απόφαση του δημάρχου, προσπαθώντας να βρει εξηγήσεις γιατί ο δήμαρχος επέλεξε να διαθέσει την ίδια στην Πολεοδομία Αργυρούπολης και όχι κάποιον άλλο υπάλληλο.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να προσθέσουμε ότι η κ. Κανέλλια έχει κατάκοιτη την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία έχει υποστεί εγκεφαλικό και υποφέρει από ημιπληγία! Το γεγονός γνωρίζουν άπαντες στο δήμο Παλαιού Φαλήρου, ενώ η ίδια έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη φροντίδα της ηλικιωμένης. Γι' αυτό το λόγο θέλει να βρίσκεται κοντά στο σπίτι της έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να τρέξει εάν συμβεί οτιδήποτε!
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη. Εκτός αυτού η κ. Κανέλλια είναι συνδικαλιστικό όργανο, γεγονός που εμποδίζει τη διάθεσή της στην Πολεοδομία Αργυρούπολης! Αλλά μάλλον ούτε αυτή την παράμετρο έλαβε υπ' όψιν του ο κ. Χατζηδάκης όταν έλαβε την απόφασή του!
"Ο δήμαρχος αποφάσισε εν είδει σουλτάνου" ανέφερε υπάλληλος του δήμου σε επικοινωνία που είχε το Faliro Press News μαζί του και πρόσθεσε ότι όπως ενημερώθηκε επιλέχθηκε η κ..Κανέλλια γιατί ξέρει να χειρίζεται ηλεκτρονικό υπολογιστή. "Μα 300 υπάλληλοι στο δήμο, δεν ξέρει κάποιος να χειρίζεται ηλεκτρονικό υπολογιστή; Έπρεπε να επιλέξει τη συγκεκριμένη;" διερωτήθηκε ο υπάλληλος!
Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος , οι ..."περιπέτειες" της συναδέλφου του στο δήμο Παλαιού Φαλήρου άρχισαν το 2009 όταν έστειλε εξώδικο στο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη επειδή δεν ήταν το όνομά της στις κρίσεις υπαλλήλων σύμφωνα με την ειδικότητά της (ΤΕ Διοικητικού- Λογιστικού).
"Επειδή διεκδίκησε το δίκιο της, άρχισε ο κ. Χατζηδάκης να την κυνηγά. Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια της αλλάζει συνεχώς υπηρεσίες και μάλιστα χωρίς να έχουν σχέση με την ειδικότητά της. Μέχρι και στο Κοιμητήριο την τοποθέτησε ένα διάστημα, ενώ τώρα είναι στην υπηρεσία καθαριότητας" τόνισε χαρακτηριστικά στο Faliro Press News o συνάδελφος της κας Κανέλλια, ο οποίος τυγχάνει να είναι και συνδικαλιστής στο δήμο.

Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση γιατί η κ. Κανέλλια πρέπει να είναι κοντά στη μητέρα της! Εκτός αυτού ο δήμαρχος δεν μπορεί να λαμβάνει αυθαίρετα αποφάσεις ανάλογα με το ποιον συμπαθεί και ποιον όχι, ποιος είναι φίλος του και ποιος όχι, ποιος τον ... "γλύφει" και ποιος όχι, ποιος του χαϊδεύει τα αυτιά και ποιος όχι!
Διαβάστε την επιστολή-παρέμβαση του Συλλόγου Μονίμων και Αορίστου Υπαλλήλων προς τον κ. Χατζηδάκη:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου