ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Δ.Χατζηδάκης για ξενοδοχείο "Poseidon": "Κάποιοι νομίζουν ότι μασάω ταραμά"! Τι θέλει να πει ο... "ποιητής";

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει προκύψει μεταξύ του ξενοδοχείου «Poseidon» στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και άλλων εμπλεκόμενων φορέων, συμπεριλαμβανομένου και του δήμου Παλαιού Φαλήρου! «Αιτία του κακού» φαίνεται να είναι το κομμάτι της παραλίας που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο, όπου μάλιστα έχει τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του!
Ο δήμος έχει δώσει σχετική άδεια στο ξενοδοχείο για την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων στο κομμάτι της παραλίας που εκμεταλλεύεται, κίνηση η οποία ορισμένοι ισχυρίζονται ότι είναι παράνομη και για το λόγο αυτό έχει αρχίσει μία ανταλλαγή αγωγών μεταξύ του ξενοδοχείου και των διαμαρτυρομένων!

Τι απαντά σε αυτό ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης:

«Το ξενοδοχείο, εδώ και πολλά χρόνια (από το 1975-80), νοικιάζει ένα κομμάτι 4.000 τ.μ. από την ΕΤΑΔ (ανήκει στην ΕΤΑΔ στα πρώην Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα) για εκμετάλλευση και πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό για να κάνει χρήση βάσει ενός νόμου. Ξενοδοχείο, το οποίο έχει μπροστά του θάλασσα μπορεί να πάρει και να εκμεταλλεύεται ένα κομμάτι της παραλίας. Η μόνη εμπλοκή που έχει ο δήμος Παλαιού Φαλήρου σε αυτό είναι εάν θα του δώσουμε άδεια τραπεζοκαθισμάτων. Από το 1992-93 έχει πάρει άδεια με συγκεκριμένο σχεδιάγραμμα σφραγισμένο από την ΕΤΑΔ, η άδειά του ισχύει και από εκεί και πέρα επειδή έχει μία αντιδικία με τον κ. Ράπτη, έχουμε προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την εκμετάλλευση της συγκεκριμένης περιοχής. Έχουν τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα πλέον, από αυτούς νοικιάζει, αυτούς πληρώνει. Το μόνο που κάνουμε εμείς είναι ότι δίνουμε άδεια τραπεζοκαθισμάτων όπως προβλέπεται και από τη νομική υπηρεσία μπορούν να σας στείλουν τα νομικά έγγραφα και την απόφαση που έχουμε πάρει».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ να του αφαιρέσω την άδεια που του δώσανε για το ισόγειο για να μεταφέρει τρόφιμα για τις ανάγκες των πελατών του, όπως λέει ο ΕΟΤ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Τόσα χρόνια λειτουργεί έτσι το ξενοδοχείο».

Όταν μάλιστα κάποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους ζήτησαν περαιτέρω εξηγήσεις, αμφισβητώντας τη νομιμότητα τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία ο κ. Διονύσης Χατζηδάκης φανερά εκνευρισμένος τόνισε ότι «κάποιοι νομίζουν ότι μασάω ταραμά». 


Δεν μοιάζετε με κατσίκα κ. Χατζηδάκη για να μασάτε ταραμά! Κάθε άλλο! Μάλλον σε τράγο φέρνετε και τι τράγο- τράγο με πέταλα, που λένε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου