ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Πρόταση Γιάννη Τριάντου (Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Μαζί για το Φάληρο"): "Να γίνει το Π.Φάληρο πόλη του λεμονιού"

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση έκανε στο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου ο δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Μαζί για το Φάληρο" κ. Γιάννης Τριάντος. Πιο συγκεκριμένα πρότεινε να προσληφθεί στο δήμο με σύμβαση ένας γεωπόνος, ο οποίος να γνωρίζει από μπόλιασμα δέντρων για να μπολιάσει τις χιλιάδες νερατζιές που υπάρχουν στο Παλαιό Φάληρο.
Ο κ. Τριάντος τόνισε ότι "αυτή τη περίοδο τα πεζοδρόμια ειναι γεμάτα από ώριμα και σάπια νεράτζια. Πέρα του γεγονότος ότι αισθητικά δεν είναι ωραίο το θέαμα και μυρίζουν άσχημα, είναι και επικίνδυνο να συμβούν ατυχήματα αν τα πατήσει κάποιος".

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "εάν οι νερατζιές γίνουν λεμονιές, πέρα από το όμορφο θέαμα και το ευωδιαστό περιβάλλον, ο κάθε δημότης θα μπορεί να νοστιμεύει το φαγητό του με λεμόνια από το πεζοδρόμιο της αυλής του και θα έχουμε καθαρά πεζοδρόμια. Η πόλη μας θα αποκτήσει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα την κάνει ξεχωριστή. Αρκετοί δημότες με δική τους πρωτοβουλία και για κάποια δέντρα μπροστά στο σπίτι τους, ήδη το έχουν κάνει".
 

Παρά την απόλυτη ανταπόκριση που είχε η πρόταση του κ. Τριάντου από τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, ο Δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης δήλωσε ότι είχε ρωτήσει παλαιότερα τον γεωπόνο του δήμου και του είχε απαντήσει ότι τα δέντρα είναι γέρικα και δεν μπολιάζονται.
 

"Αστείο επιχείρημα από το Δήμαρχο που δεν έχει σχέση μ΄αυτά, στο πολεμικό ναυτικό ήταν άλλωστε και στις θάλλασες δεν υπάρχουν δέντρα, αλλά εάν είπε κάτι τέτοιο ο γεωπόνος μάλλον πρέπει να τον αλλάξουμε! Στη συνέχεια υποσχέθηκε ότι θα το ψάξει. Θα δούμε!" έγραψε χαρακτηριστικά στο blog του ο κ. Τριάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου