ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Συναγερμός-Ενενήντα βόμβες έτοιμες να εκραγούν στο δήμο Παλαιού Φαλήρου


«Ήθελα να ρωτήσω κ. Δήμαρχε αν γνωρίζετε τι στόλο αυτοκινήτων έχουμε στα δύο αμαξοστάσια του δήμου και με τι καύσιμα κινούνται. Αν κινούνται με πετρέλαιο, βενζίνη ή πόσα από αυτά εφοδιάζονται με φυσικό αέριο» ανέφερε στην εναρκτήρια ομιλία του στο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης απάντησε ότι «ο δήμος έχει συνολικά 90 αυτοκίνητα, τα οποία εφοδιάζονται είτε με βενζίνη ή πετρέλαιο είτε με φυσικό αέριο».

Στη συνέχεια ο κ. Μπουγάς συνέχισε λέγοντας: «δηλαδή κ. Δήμαρχε έχουμε 90 βόμβες έτοιμες να εκραγούν δίπλα στα σπίτια μας. Όταν μου λέτε ότι έχουμε με φυσικό αέριο, με βενζίνη και πετρέλαιο… Έχουμε δύο γκαράζ, τα οποία είναι παράνομα. Έχω εδώ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν σας έχει δώσει άδεια για τη λειτουργία των δύο γκαράζ. Και θα πρέπει να τα σφραγίσετε και τα δύο γιατί όλοι εμείς που μένουμε στην Κοψαχείλα, στην Αμφιθέα ή στην Αγία Βαρβάρα και τις γύρω περιοχές όταν θα γίνει το ατύχημα θα είναι πλέον αργά. Ανησύχησα ιδιαίτερα όταν έπιασε φωτιά από τα κεριά στο Νεκροταφείο και ήρθε η Πυροσβεστική. Είδα ότι δεν υπήρχε τίποτα για να σβήσουν τη φωτιά.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό έκανα αίτηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για να λάβω επίσημη απάντηση εάν κ. Δήμαρχε τηρείτε τους όρους πυρασφάλειας στα αμαξοστάσια. Και μου απάντησε η Πυροσβεστική ότι και τα δύο αμαξοστάσια πρέπει να τα σφραγίσετε κ. Δήμαρχε γιατί είναι παράνομα και δεν έχετε άδεια λειτουργίας τους.

Παρακαλώ να φροντίσετε για την ασφάλεια των εργαζομένων και των Φαληριωτών και να ενοικιάσετε έναν άλλο χώρο που να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας. Καταθέτω τα επίσημα έγγραφα στη διάθεσή σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου