ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ: ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Κόντρα Χατζηδάκη-Γιαννοπούλου για την παραλία Π.Φαλήρου! Χατζηδάκης: «Δεν προτίθεμαι να κάνω κάτι για να διώξω τους μετανάστες». Γιαννοπούλου: «Μαζεύονται ναρκομανείς, γίνονται έκτροπα».
Την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει η ελεύθερη παραλία του Π. Φαλήρου με τους μετανάστες, ναρκομανείς και δεκάδες άλλους αλλοδαπούς οι οποίοι συγκεντρώνονται, ψήνουν στα κάρβουνα, κάνουν μπάνιο και το βράδυ επιδίδονται σε έκτροπα κατήγγειλε η νομικός και δημοτική σύμβουλος Π.Φαλήρου κ. Χαρά Γιαννοπούλου.

Η κα Γιαννοπούλου στην εισήγησή της ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου Π. Φαλήρου παρέθεσε εκτενώς τα στοιχεία που συγκέντρωσε μετά από αυτοψία στην παραλία, τα οποία μαρτυρούν μία παρατημένη περιοχή, που με τις … ευλογίες της δημοτικής αρχής έχει παραδοθεί σε μετανάστες και μη κατοίκους του Φαλήρου- ως επί το πλείστον αλλοδαπούς- ενώ θα μπορούσε να αποτελεί στολίδι και οι ΠαλαιοΦαληριώτες να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

«Βρίζουνε οι αλλοδαποί, βρήκα και μία σύριγγα πεταμένη. Είναι δύο κοντέινερ στην παραλία, στα οποία το βράδυ γίνονται μέχρι και όργια και θεωρώ ότι αυτό σε συνδυασμό με το παρκάκι που έχει ο κ. Θωμάς, το οποίο είναι κατάπτυστο υποβαθμίζεται η γενικότερη εικόνα της παραλίας και είναι πολύ κρίμα" επισήμανε χαρακτηριστικά η δημοτική σύμβουλος.

Η κα Γιαννοπούλου ανέφερε ότι για την καλύτερη αξιοποίηση της παραλίας καλό είναι να παραχωρηθούν τμήματα σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης ανέφερε ότι «έχω μία αρχή ότι η παραλία θα πρέπει να είναι ελεύθερη. Δεν ξέρω αν ήταν Πακιστανοί, Ιορδανοί ή Χριστιανοί ή Ιουδαίοι και κατέβηκαν κάτω να κάνουν το μπάνιο τους και να ψήσουν μία μπριζόλα, εμένα αυτό δεν με απασχολεί. Η παραλία είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο. Ξέρεις τι απλό θα ήταν να δίνω στον καθένα ένα κομμάτι; Εγώ δεν ήθελα να πάρω την παραλία από το ξενοδοχείο Poseidon και το Έδεμ γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με αυτές τις ιστορίες και πήρα μετά το Poseidon.

Λοιπόν, ελεύθερη παραλία, έβαλα σκίαστρα, βέβαια υπάρχουν κάτι τύποι οι οποίοι το μόνο που θέλουν το καλοκαίρι είναι να πάνε εκεί και να βρέξουν το κορμί τους, έχουν φέρει και πολυθρόνες και καρέκλες. Με την έναρξη όμως της περιόδου της καλοκαιρινής πηγαίνουμε και τα σαρώνουμε αυτά. Και παραδίδουμε την παραλία προς χρήση μετά τον καθαρισμό που κάνουμε με ιδιωτικό τομέα και πληρώνουμε 18.000 ευρώ για όλη τη σεζόν, έχουμε ναυαγοσώστες και δεν θέλω να νοικιάζω ούτε με απ’ ευθείας ανάθεση ούτε με διαγωνισμό κανένα κομμάτι της παραλίας για ομπρέλες.

Θέλω να πηγαίνει ο κόσμος ελεύθερα. Τώρα αν υπάρχουν μετανάστες κτλ δεν προτίθεμαι να κάνω κάτι διαφορετικό, είναι ελεύθερη η παραλία. Επίσης υπήρχε ένα λιμανάκι εκεί, του οποίου τη διαχείριση και λειτουργία είχε αναλάβει ο Σύλλογ
ος Αλιέων και Ιστιοπλόων. Και είχε κάτι βάρκες μέσα. Με το που έγινε λοιπόν, ο λιμενοβραχίονας πίσω από το Έδεμ με τον πρώτο Νοτιά που πιάνει κουβαλάει όλη την άμμο και φράσει το λιμανάκι. Κάθε χρόνο έδινα 7.000 ευρώ για να το καθαρίσουμε, να το ξεβουλώσουμε και πάλι έκλεινε. Την τελευταία φορά που πήγα να το κάνω αυτό παρουσιάστηκε ο κ. Σαββούρας και είπε ότι κάνουμε έργα, διαμορφώνουμε την παραλία και έδωσε εντολή να κατασχέσουν τα μηχανήματα και παραπέμψανε και μένα γι΄αυτή την υπόθεση. Περιμένω να γίνω η δίκη, να επιστραφούν τα μηχανήματα σε έναν άνθρωπο χωματά που έκανε αυτή τη δουλειά για χρόνια και από εκεί και πέρα θα κινηθώ καταλλήλως».
Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Επιβεβαιώνω όσα είπε η κα Γιαννοπούλου, η παραλία έχει ναρκομανείς, έχει όλες τις φυλές του Φαραώ. Επιβεβαιώνω αυτά που λέει η δημοτική σας σύμβουλος κ. Χατζηδάκη. Δίπλα, από το σημείο όπου γίνονται οι εκδηλώσεις υπάρχει μία παράγκα στην παραλία, όλη μέρα ψήνουν και το βράδυ γίνονται άσχημα πράγματα. Από εκεί και πέρα κάτι δεν κάνετε καλά στην παραλία ή το αφήνετε έτσι για να έχει φθορά η περιοχή και να έρθουν ιδιώτες και να την πάρουν πάρα πολύ φθηνά».

1 σχόλιο:

  1. ακριβως η τελευταια παρατηρηση της Ελληνικης Αυγης ειναι μαλλον η πιο σωστη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή