ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ : Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

 
Στις ημέρες μας και στον τόπο μας επιδεικνύεται κατ'εκνευριστική διαπίστωση των συνειδότων μία απεριόριστη ανεκτικότητα και αποδεκτικότητα της ηθικής κατωτερότητος και διαστροφής, η οποία εκκύπτει από αντίστοιχης ποιότητος υποκείμενα-φυλετικά στοιχεία, τα οποία συγκροτούν ισχυρή κοινωνική τάση. 
Η ιδεολογικοποίηση και ηθικοπνευματική θεσμοθέτηση της τελευταίας αυτής νοσηράς καταστάσεως υπό των ευτελών ιδεοκαπηλευτικών συστημάτων της Δημοκρατίας και του Μαρξισμού (Σοσιαλισμού) αποκαλύπτουν ξεκάθαρα αν μη τι άλλο την επένδυση της φυσιοβιολογικής και ηθικοπνευματικής κατάρρευσης της Ευρώπης με τον δηλητηριώδη νεωτερικό μανδύα του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, τον οποίο ο σήπων «ευρωπαϊκός» ανθρωπιστικός ορθολογισμός έχει φορέσει στο πληγωμένο κορμί της, όπως η Δηιάνειρα στον ηρωικό Ηρακλή, οδηγώντας τον σε απελπιστικό θάνατο. Γινόμαστε, μα τους πατρώους θεούς, απρόθετοι μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου αποσυνθέσεως του άλλοτε ζώντος οργανισμού της Ευρώπης, της οποίας τα συμπτώματα είναι εμφανή και στον πλέον δύσπιστο έχοντες τραγελαφικώς κατασκευάσει το σύγχρονο παραμύθι του αυτοκλαυθηρμού μας, στο οποίο γεμάτοι ψευδοπερηφάνια δώσαμε το όνομα : Ανθρωπιστικός Προοδευτισμός. 

Στην ουσία πρόκειται περί ενός φυλετικού και συνακολούθως πολιτιστικού αταβισμού, δηλαδή μιας οπισθοχωρητικής κοινωνικής εντροπίας, η οποία προκαλείται από την συγχώνευσιν κατώτερων στοιχείων. Η ακατάσχετα κατωφερής μεταξίωση της άλλοτε ανδρείας, φιλοπόλεμης, ελευθέρας στο Πνεύμα και στο Σώμα Ευρώπης σε μία άνευρη, αιμορραγούσα, αυτοδιισταμένη, ανηκέστως γηράσκουσα ήπειρο αποξενωμένων των Αρίων Λαών της έχει θέσει στην κορωνίδα των αξιών της τον σεβασμό απέναντι στα δικαιώματα των ανωμάλων και των ξένων. Κατ'εξοχήν σατανική κατά την Χριστιανική θεολογία η κατάσταση της Γηραιάς Ηπείρου, ώστε έτι και ο ομοίως θνήσκων ἃμα αὐτῇ Χριστιανισμός διατηρεί περισσότερη τιμή πρό της εκφρένου καταβαραθρώσεώς της. Πραγματικώς, η άδοξη κατακύλησις των Λαών της μας παρέχει μια δόση σαρκαστικού οίκτου για την θρησκεία αυτή, η οποία τοσούτον επιμόνως επεχείρησε να επιβάλλη το θέλημα του Θεού επί Γής. Η αθεΐα και ο φιλήσυχος αγνωστικισμός των ημετέρων ημερών αποδεικνύουν σαφέστατα την παντάπασιν απογύμνωσιν των συγχρόνων Ευρωπαίων από ανώτερα ιδανικά και ιδεαλιστικές προσδοκίες. Το μαύρο πέπλο του Υλισμού έχει για τα καλά κατακλύσει την τέως Ευρώπη του Φωτός. Απουσίᾳ πάσης εμφατικής αρρενωπής αρετής, άπασες οι ηθικές κρίσεις, αίτινες διατυπούνται στο νοσηρό πλαίσιο της επικρατούσης ευρωπαϊκής νοοτροπίας καταδικάζουν τους φύσει ευρώστους εις προκατειλημμένη αρνητική κριτική εξισούσες αυτούς αξιακώς πρός διεστραμμένους, εγωπαθείς, αλαζονικούς ναρκισσιστές λόγῳ της αδυναμίας των μαλθακών και λάθρα μοχθηρών συγχρόνων υποκειμένων να διακρίνουν την δύναμη από την διαστροφή. Ευλόγως απορεί οιοσδήποτε έμφρων περί του αν ο μέσος «διαφωτισμένος» σύγχρονος Ευρωπαίος κατανοεί ότι το άδικον έχει ως μόνην αιτίαν την αδυναμίαν που ενδημεί στις ασθενικές φύσεις και ότι οι ψυχονοητικές διαστροφές αποτελούν συμπτώματα κακής ευγονικής πολιτικής. Ουδείς «πεφωτισμένος» σύχρονος Ευρωπαίος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ επεχείρησε σε μία ύστατη στιγμή μετάληψης της νεκρικώς κοιμωμένης Ευρώπης να την αναστήσει αναβαθμίζων ταύτην φυλετικώς και πολιτισμικώς ; Η άρρωστη κρίση των δημοκρατικών καθιζημάτων εισπίπτει βαρειά επάνω μας. Ο νόμος του αντιπεπονθότος, ἀεὶ επάγρυπνος και επίκαιρος έχει υποδείξει την απάντησή μας. Πλέον η αισχίστη διαπόμπευση των ανδρείων τρόπων θα αντιστρέφεται εναντίον των ποταπών φορέων της λαμβάνουσα την αντίστοιχο αρμόζουσα μορφή, θα στρέφεται δηλαδή κατά των κατωτέρων φύσεων και των αρρώστων, μολυσματικών προϊόντων των. Η ανοχή εις την ανωμαλία και εις το ξένον θα μεταμορφωθεί σε σκληρότητα και αυστηρότητα απέναντι σε οτιδήποτε εξασθενίζει την φύση και τον πολιτισμό της Ευρώπης. Προτείνω στους ομόφρονες να αρχίσουν ήδη να αντιμετωπίζουν τους μαλθακόψυχους υποστηρικτές της σοσιαλιστικής, διεθνιστικής ισότητος και ανεκτικότητος ως αναξίους λόγου και να καταδεικνύουν διακαιολογημένως την λογική και ηθική σαθρότητα των εκφωνουμένων υπ'αυτών θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου