ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο Τύπου: Παραπλάνηση και εξαπάτηση από τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου κ. Χατζηδάκη

Ο Θ. Μουραφέτης ‘καταδικάζει’ τις δηλώσεις του Δ. Χατζηδάκη!
Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε το παρακάτω δελτίο τύπου, όπως ορίζει ο νόμος και η ηθική. Σας καλούμε να σταθείτε στο πλευρό μας χάριν αυτών των δύο συναδέλφων και της ελευθεροτυπίας.

Πρωτοφανές στα χρονικά της Τ.Α. ένας Δήμαρχος να βγάζει δελτίο Τύπου για την καταδίκη ενός δημοσιογράφου που εκτός τούτου είναι ανύπαρκτη. Όμως είναι και μία έξυπνη κίνηση να καλύψει τα σκάνδαλα κάτω από το χαλί, κάτι που θέλουμε να τον βεβαιώσουμε πως δεν θα αφήσουμε να συμβεί.
Κατ’ αρχήν για το δικαστήριο στο οποίο αναφέρεται ο κ. Χατζηδάκης δεν υφίσταται διότι υπάρχει το Εφετείο. Και όταν υπάρχει το Εφετείο δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση κατά δεύτερον ξεχνά να γράψει ο κ. Χατζηδάκης πως το δικαστήριο ήταν ΕΡΗΜΗΝ, λόγω ξαφνικής ασθένειας μου που σημαίνει πως το δικαστήριο λαμβάνει υπ’ όψιν μόνο ότι λέει αυτός που κατηγορεί.

Επίσης ξεχνά ο κ. Χατζηδάκης να γράψει πως οι 12 μήνες είναι με αναστολή. Αυτό έχει τη σημασία του. Γιατί με απόντα τον κατηγορούμενο και μόνο με δικούς σου μάρτυρες αποτελεί μια ήττα και όχι νίκη εκεί που γελάνε είναι με τους μάρτυρες: Χαλαμαντάρης π. αντιδήμαρχος του. Δούμας νυν αντιδήμαρχος Χατζηδάκη . Όπως καταλαβαίνετε στο Εφετείο θα πέσει κάθε κατηγορία. Για να έχει όμως αξία μια απόφαση και να αξίζει να τη διαφημίσει με «δελτία τύπου», πρέπει να είναι τελεσίδικη.

Δεν του το είπαν αυτό, οι δικηγόροι του;

Με τέτοιους μάρτυρες ο κ. Χατζηδάκης καταδίκαζε τους τοπικούς δημοσιογράφους στην αρχή της θητείας του και έκλεισε όλες τις τοπικές εφημερίδες και το θέμα δεν είναι αστείο διότι πέθαναν από το μαράζι τους δυο εξ αυτών και ο τρίτος πλήρωσε κάποιες χιλιάδες ευρώ που πήγαν στην τσέπη του Χατζηδάκη και όχι σε ίδρυμα όπως είχε ανακοινώσει.

Ο κ. Χατζηδάκης έχει ένα ρεκόρ. Είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που δεν του έχει ασκηθεί καμία κριτική εδώ και 12 χρόνια γιατί απλά το Φάληρο δεν είχε εφημερίδα.

Μοναδική φορά που γράφει εναντίον του είναι η δική μας εφημερίδα που δεν του κάνει κριτική αλλά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ όλες τις βρομιές του κ. Χατζηδάκη. Ως αναφορά τις απειλές για δικαστήρια του λέμε να τις βάλει εκεί που ξέρει. (Στο συρτάρι του γραφείου.) Ως αναφορά τον υποβιβασμό της ιδιότητάς μου ως δημοσιογράφου έχω να του θυμίσω πως η εφημερίδα που κρατούν είναι η πρώτη διαδημοτική εφημερίδα και η τηλεοπτική μου εκπομπή «Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο» ήταν η πρώτη του είδους. Να τους θυμίσουμε ακόμη πως ο κ. Χατζηδάκης πριν γίνει δήμαρχος είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή «Είμαι περήφανος που έχω τη στήριξη του κ. Μουραφέτη».

Τελειώνουμε με την αναφορά του κ. Χατζηδάκη σε ανθρώπους – φαντάσματα που κατευθύνουν τα γραπτά μας και του λέμε πως τα μοναδικά φαντάσματα που μας κατευθύνουν είναι των δύο συναδέλφων που πέθαναν πρόωρα εξ αιτίας του. Θεωρούμε ότι είναι υπεύθυνος.
http://the-f-times.gr/?p=18108

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου