ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΜΠΟΥΓΑΣ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ



Τις έντονες αντιδράσεις του δημοτικού συμβούλου Π. Φαλήρου με την Ελληνική Αυγή κ. Τρύφωνα Μπουγά προκάλεσε η φιέστα του δημάρχου Π. Φαλήρου κ. Δ. Χατζηδάκη και του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή υπέρ της καταλληλότητας των παραλιών της περιοχής. Στα πλαίσια του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Χατζηδάκης ισχυρίστηκε ότι οι παραλίες παραμένουν καθαρές και έτοιμες προς χρήση.
Τους ισχυρισμούς αυτούς κατέρριψε ο κ. Τ. Μπουγάς ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός και έκανε λόγο για εξαπάτηση του φαληρικού λαού. Ο κ. Μπουγάς τόνισε ότι η ρύπανση εξακολουθεί να υπάρχει στον βυθό και θα υπάρχει για πολλά χρόνια, επικαλούμενος τις μελέτες ειδικών επιστημόνων. Μάλιστα, απευθυνόμενος στους υπευθύνους ρώτησε: «Γιατί άλλοι δήμοι δεν το έκαναν;», προκαλώντας την αμηχανία τους.
«Δήμαρχε ου ψευδομαρτυρήσεις»
, κάνατε «Σόου» με Κουρουμπλή για δήθεν καθαρές ακτές του Φαλήρου είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά , καλώντας τον κ. Χατζηδάκη να αποκαλύψει την επικινδυνότητα της κατάστασης και υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο να εξακολουθούν να υπάρχουν οι ειδικές πινακίδες με σκοπό την προστασία των δημοτών.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου