ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Καλημέρα Παίδες κοιμισμένων Φαληριωτών

😀Υπάρχει κανείς ξύπνος σαν Σπαρτιάτης και λάτρης του Λεωνίδα ετοιμοπόλεμος ; Α ρε Φαληριώτες έρχομαι εδώ λίγο να δω μην και ξεκίνησε η ευλογημένη Επανάσταση αλλά τζίφος ..

Αρα καλύτερα παραλία στα χορτάρια τις αγριάδες και την φραγκοσυκιά, που με καταπλήγωσαν αλλά αυτά είναι μικρές ασήμαντες πληγές μπροστά στη ντροπή της ακηδίας, οκνηρίας και πέρα βρέχει που κατέχει τους πιο πολλούς ..Πέστε την ευχή εδω στον ΑΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και συνέλθετε ,μπέστε και κάτω απο κανα πετραχήλι να φύγουν τα ζιζάνια σας,και ταπεινωθείτε και λίγο να ξαλαφρώσει η ψυχή και να διώξει τα σκοτάδια το Θεικό Φως της Αληθινής παρηγοριάς και δύναμης, Γύρω μας χορεύουν τα διαόλια έτοιμα να ορμήσουν και ειστε χωρίς πανοπλία η μήπως αν κάτι συμβεί τότε θα φωνάξετε Θεούλη και Παναγιά ; Μην σας φαίνομαι να λαικίζω καρφί δεν μου καίγεται ,αλλά δείτε και καλλιτέχνες η άλλους επώνυμους όταν τρώνε φάπα τρέχουν ,το θέμα είναι να μην τρέχουν τότε ..

Ετσι πρέπει κι εμείς όλοι μαζί να τρέξουμε πρίν για την Πατρίδα μας όχι μετά όταν ακούσουμε σειρήνες η καλέσματα επιστράτευσης .
.Ολα είναι στο πρόγραμμα .Πάω για καφέ παίδες Ελλήνων ❤️σας ζάλισα ε; η θαλασσινή αύρα στο Φλοίσβο φταίει που με εμπνέει να γράφω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου