ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Οι κομμουνιστικές καταβολές της Άνγκελα Μέρκελ και ο Χίτλερ.

Το παλιοκουμμούνι δεν έχει σαν πρότυπο την χιτλερική τακτική αλλά το αποτυχημένο σταλινικό εγχείρημα της ΚΟΜΕΚΟΝ. 

Επί καθημερινής βάσεως όλα τα ιστολόγια, όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, αναφέρονται στην Άνγκελα Μέρκελ λες και είναι ή εγγονή του Χίτλερ ή η μετενσάρκωσή του. Και καλά τα κομμούνια ή τα κομμούνια με φερετζέ του ΣΥΡΙΖΑ...

Θέλουν να κάνουν παιχνίδι και το πετυχαίνουν. Εμείς οι υπόλοιποι γιατί τους ακολουθούμε και γιατί μια ζωή γινόμαστε θύματα της προπαγάνδας τους;

Μεταφέρω από την ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ τα παρακάτω:
«...Η κόρη του λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ και της δασκάλας Χέρλιντ Κάσνερ γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1954 στο Αμβούργο. Λίγο μετά τη γέννησή της, ο πατέρας της ανέλαβε θέση σε εκκλησία της Ανατολικής Γερμανίας. Έτσι η οικογένεια μετακόμισε στο Τεμπλίν, 80 χιλιόμετρα περίπου βόρεια του Βερολίνου.

Η Άνγκελα Μέρκελ έζησε μέχρι το 1990 στην σοσιαλιστική Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία.Όπως οι περισσότεροι μαθητές, έτσι και η Μέρκελ ήταν μέλος της επίσημης νεολαίας του σοσιαλιστικού κόμματος, της Ελεύθερης Γερμανικής Νεολαίας (FDJ). Αργότερα έγινε μέλος περιφερειακού προεδρείου και γραμματέας αγκίτ προπ της οργάνωσης, που έμεινε μέχρι το 1984. Από το 1973 μέχρι το 1978 σπούδασε φυσική στην Λειψία. Στο διάστημα αυτό (το 1977) παντρεύτηκε τον συμφοιτητή της.....

Η Άνγκελα Μέρκελ μιλάει επίσης αγγλικά και ρώσικα». Εντάξει λοιπόν! Να τονίσουμε, να κατακρίνουμε (και να διακωμωδήσουμε μερικοί) την χιτλερική περίοδο της Γερμανίας και τα δεινά που επέφερε στην πατρίδα μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά δεν πρέπει με τίποτε να ξεχνάμε την θηριωδία των κομμουνιστών με τα εξ ίσου φοβερά δεινά που επιφύλαξε στην πατρίδα μας η δράση τους. Και γιατί παρακαλώ να εφαρμόζει χιτλερικές μεθόδους και όχι σταλινικές μια γεννημένη, μεγαλωμένη και (δια)μορφωμένη στον «κομμουνιστικό παράδεισο» και μάλιστα στην πιο σκληρή του εκδοχή, αυτήν της Ανατολικής Γερμανίας; 

Γιατί να την διακωμωδούμε προσθέτοντάς της τα μουστάκια του Χίτλερ και όχι του Στάλιν;

Γιατί με την στολή του γερμανικού στρατού και όχι με την στολή του σοβιετικού στρατιώτη; 

Είναι δυνατόν μια πιστή κομμουνίστρια που ανέλαβε, και ήταν μέχρι τα τριάντα της, γραμματέας αγκίτ προπ, δηλαδή της «προπαγάνδας για την πολιτική κινητοποίηση και την ζύμωση των μαζών» του ολοκληρωτικού καθεστώτος Χόνεκερ να ανένηψε μετά τα πενήντα της και να ασπάθηκε φιλελεύθερες ή και νεοφιλελεύθερες πολιτικές;

 Η Άνγκελα Μέρκελ δεν ανένηψε και δεν άλλαξε τακτική. Ακολουθεί πιστά την οικονομική τακτική που επέβαλε με την ΚΟΜΕΚΟΝ στους δορυφόρους δούλους λαούς του «ανύπαρκτου υπαρκτού σοσιαλισμού» η Σοβιετική Ένωση.

Όπως με την ΚΟΜΕΚΟΝ η ΕΣΣΔ εκμεταλλεύθηκε υποδουλώνοντας οικονομικά τις κομμουνιστικές χώρες, έτσι και η Μέρκελ, εκμεταλλεύεται τις ευρωπαϊκές χώρες υποδουλώνοντάς τες υπό την γερμανική κυριαρχία και συνεπώς σε αυτή της την προσπάθεια δεν έχει σαν πρότυπο την χιτλερική περίοδο της Γερμανίας αλλά ξεκάθαρα το αποτυχημένο σταλινικό εγχείρημα.

 Άλλωστε το είπε και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ: «Τέτοιες μεθόδους μόνον η Σοβιετική Ένωση χρησιμοποιούσε».... Ας την αντιμετωπίζουμε λοιπόν, από τώρα και στο εξής όπως της αξίζει.

H Άνγκελα Μέρκελ είχε πολιτική δράση και αποτέλεσε τμήμα της κομμουνιστικής γραφειοκρατίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, υποστηρίζουν δύο γνωστοί δημοσιογράφοι σε νέο βιβλίο τους που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη  από τις εκδόσεις Piper σχετικά με τη γερμανίδα καγκελάριο. Η Μέρκελ προτιμούσε μάλιστα μια αυτόνομη και σοσιαλδημοκρατική Γερμανία αντί της επανένωσης, υποστηρίζει ο Ραλφ Γκέοργκ Ρέουτ της Bild και ο Γκουέντχερ Λάχμαν της Die Welt στο βιβλίο με τίτλο «Η πρώτη ζωή της Άγκελα Μέρκελ».
Η ίδια έχει επιμείνει πολλές φορές ότι οι πολιτικές φιλοδοξίες της «ξύπνησαν» μετά την κατάρρευση του καθεστώτος στην Ανατολική Γερμανία. Όπως φαίνεται όμως η Άνγκελα Μέρκελ είχε πολιτική δράση πολύ νωρίτερα. Σύμφωνα με το νέο βιβλίο, η Μέρκελ ήταν πολύ πιο κοντά στο κομμουνιστικό καθεστώς απ’ ό,τι ήταν γνωστό.
Συγκεκριμένα ήταν στέλεχος της επιστημονικής ελίτ του καθεστώτος και συμπεριφερόταν αναλόγως. Μάλιστα φαίνεται ότι ήταν πολύ πιο κοντά στο κομμουνιστικό καθεστώς απ’ ό,τι ήταν γνωστό.
«Όσο δραστηριοποιόταν στην Ακαδημία Επιστημών της Ανατολικής Γερμανίας είχε αξίωμα. Για παράδειγμα από το 1981 ήταν γραμματέας για την παρότρυνση και την προπαγάνδα στη νεολαία. Επιπλέον ήταν στην ηγετική ομάδα του εργασιακού συνδικάτου», εξήγησαν οι δημοσιογράφοι σε συνέντευξή τους. Σύμφωνα με το βιβλίο, η καγκελάριος ήθελε μια αυτόνομη Ανατολική Γερμανία με δημοκρατικό σοσιαλισμό και δεν υποστήριζε την επανένωση των δύο Γερμανιών.
Οι συγγραφείς αποφεύγουν να ισχυριστούν ότι η Μέρκελ αλλοίωσε το βιογραφικό της, αλλά σχολιάζουν ότι προφανώς ήθελε να διαμορφώσει το παρελθόν της κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να συνάδει με την ένταξή της στους Χριστιανοδημοκράτες. Ο Ρέουτ υποστηρίζει ότι τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν ύστερα από πολύχρονες έρευνες σε αρχεία που δεν υπήρχε πρόσβαση, από μαρτυρίες ατόμων της εποχής εκείνης που μέχρι σήμερα είχαν σιωπήσει, ενώ η Μέρκελ διαμήνυσε μέσω εκπροσώπου της ότι δεν είχε χρόνο να απαντήσει στις ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου